Tecklenburg Rundfahrt 2024

Tecklenburg Rundfahrt 2024

Op een koele zaterdagochtend, 11 mei 2024 om 05:00 uur, stapten vijf enthousiaste fietsers uit Volkel in hun auto, klaar voor de Tecklenburger Rundfahrt. Het was nog stil op de weg en de ochtendmist hing nog over het landschap terwijl ze richting Ibbenbüren reden. Om 07:15 kwamen ze aan, klaar om aan de lange tocht te beginnen.

Met een snelle groet en een paar laatste controles van hun fietsen, begonnen ze aan de uitdagende rit door het Teutoburgerwald. Vijf fietsers waren vastbesloten om de volle 152 kilometer te rijden, terwijl vier anderen, zich richtten op de 130 kilometer.

In de eerste paar uur van de rit hing er een bewolkte sluier over het landschap, maar tegen de tijd dat de klok 10 uur sloeg, brak de zon door. Het weer werd perfect voor een lange dag op de fiets: een stralende zon met weinig wind om hen tegen te werken.

Met elke trap van de pedalen genoten ze van het prachtige landschap dat aan hen voorbij vloog. Kleine dorpjes, groene velden en kronkelende wegen maakten de rit onvergetelijk. Onderweg deelden ze grappen, moedigden ze elkaar aan en deelden ze de inspanning van deze tocht.

Na uren van vastberadenheid en doorzettingsvermogen, bereikten ze uiteindelijk de finishlijn. Moe maar voldaan deelden ze high-fives en omhelsden ze elkaar, wetende dat ze samen een onvergetelijke prestatie hadden geleverd tijdens de 35e Tecklenburger Rundfahrt.

Een dikke pluim voor CC75 uit Nijverdal die de organisatie voor dit evenement voor de 35e keer hebben geregeld. Onze hartelijke dank voor jullie inzet, ook aan de vele vrijwilligers die hieraan hebben meegewerkt.

Bekijk hieronder de vierde vrije tocht 2024 Tecklenburg Rundfahrt op Relive! Of check hier de Interactive route!

Land van Ravensteinstr 61, 5402 EJ, Uden | Email: info@twcvolkel.nl
© 2018-2024 TWC Volkel. All Rights Reserved.

Terms & ConditionsPrivacy Policy