Sponsors

Sponsors

 
Wij zijn onze sponsors erg dankbaar voor hun ondersteuning van onze club. Al jarenlang zijn zij trouw gebleven aan ons clubje, en kunnen we met een gerust hart stellen, dat we solide en betrouwbare partners hebben.

Financiële dienstverlening is mensenwerk. De adviseurs van zekerheuts nemen daarom graag de tijd voor u. In onze kantoren in Nuth, Landgraaf, Brunssum, Born, Volkel, Bocholtz, Amstenrade, Belfeld, Roermond, Heerlen, Maastricht en Simpelveld maken wij werk van goed advies op het gebied van verzekeringen en overige financiële zaken. Dat begint bij een gesprek om uw persoonlijke situatie te inventariseren. 

Wij zeggen niet voor niets; goed advies is maatwerk!

Bij Bike Place Volkel kun je terecht voor alle soorten fietsen: van racefiets, mountainbike, stadsfiets tot elektrische fiets of kinderfiets. Bike Place zoekt de best passende fiets voor jong en oud, rekening houdend met de wensen en het budget van de klant. Een fiets voor sport, school, werk of recreatie, alles is mogelijk. Ook is Bike Place leverancier van HUKA (aangepaste fietsen).

VBV elektro en kunststof is een kwalitatief technisch hoogstaand bedrijf met een innovatief, meedenkend en oplossingsgericht karakter in de regio Uden. VBV is zowel lokaal als internationaal actief in de industriële automatisering, elektro- en kunststoftechniek. Met onze honderd medewerkers werken we dagelijks aan de meest uiteenlopende en uitdagende technische projecten. Bij VBV staat diversiteit in de techniek centraal. Om tot een mooi resultaat te komen, waar zowel onze opdrachtgevers als onze medewerkers gelukkig van worden, werken we zowel met onze handen (vakmanschap) als met ons hoofd (kennis). Dit doen we door creatief mee te denken met de opdrachtgever, goed na te denken over onze projecten en door slimme oplossingen te vinden én te maken. Daarom zeggen we dan ook graag: 

Goed bedacht. Slim gemaakt.

KOELVERSE MAALTIJDEN
Wij bezorgen iedere donderdag per bakfiets maaltijden aan huis. De maaltijden worden vers in onze eigen keuken bereid en zijn gezond en smaakvol. Wilt u ook op een duurzame manier genieten van een lekkere maaltijd?

Zelfstandig ondernemer Marc Van Der Locht B.V. is eigenaar van een Pluimveebedrijf. Het bedrijf is opgericht in 2007 in Volkel. Verder is Marc bestrijdingsdeskundige dierplagen bij van Eck bedrijfshygiëne.

Volg Marc op Facebook en X

Land van Ravensteinstr 61, 5402 EJ, Uden | Email: info@twcvolkel.nl
© 2018-2024 TWC Volkel. All Rights Reserved.

Terms & ConditionsPrivacy Policy