Onze sponsor, en het goede doel

Onze sponsor, en het goede doel

Marc van der Locht

Donderdag 6 juni beklom Marc van der Locht samen met 5.000 anderen de Alpe d’Huez. De pluimveehouder uit Volkel deed voor het negende jaar op rij mee met BIG Challenge, farmers against cancer, aan de Alpe d’HuZes en is drie keer omhoog gefietst. „Het blijft een hele bijzondere week met veel speciale indrukken. Elk jaar weer. Je ervaart ook dat het geld hard nodig is. Amper thuis kreeg ik weer een bericht van een oude werkgever die nu kanker heeft.”

Lees hier het hele artikel

Bron: pluimveeweb.nl

Dit jaar ruim 1,2 miljoen euro voor het kankeronderzoek

Dit jaar deed de agri- en foodsector onder de naam BIG Challenge voor de 14e keer mee aan Alpe d’ HuZes. De 226 deelnemers hebben tot begin juni ruim 1,2 miljoen euro opgehaald voor het kankeronderzoek. Sinds het eerste jaar in 2009 heeft de agrarische sector op deze manier 14 miljoen euro bijgedragen. Het is daarmee één van de grootste donateurs van Alpe d’HuZes. Alpe d’HuZes maakte donderdag de tussenstand van ruim 18 miljoen euro bekend.

BIG Challenge is gestart in 2009 door Herman Houweling. Een grote groep agrarische ondernemers, adviseurs, leveranciers en andere betrokkenen zet zich keihard in om een einde te maken aan de ellende en onmacht die de ziekte kanker in onze maatschappij veroorzaakt. Dat doen ze door begin juni zo vaak mogelijk de Alpe d’Huez te beklimmen. Dankzij vele giften van bedrijven en trouwe sponsors, uiteenlopende acties en persoonlijke donaties slagen de deelnemers erin dit mooie resultaat neer te zetten.

Meld je hier vrijblijvend aan voor editie 2025, medio oktober organiseert BIG Challenge een aftrapbijeenkomst.

Het behoeft geen verdere uitleg, dat wij, van TWC-Volkel enorm trots zijn op onze sponsor! 
VAN HARTE GEFELICITEERD met je behaalde resultaat Marc!

Land van Ravensteinstr 61, 5402 EJ, Uden | Email: info@twcvolkel.nl
© 2018-2024 TWC Volkel. All Rights Reserved.

Terms & ConditionsPrivacy Policy