Het actuele nieuws van Toer Wieler Club Volkel.

Overlijdensbericht

Op 20 juni jl. is ons medegedeeld dat clublid Kees van Vught (†) op 76 jarige leeftijd is overleden. Dit is voor onze club een groot verlies; Kees was een goede en trouwe toerfietser, eerst bij de A groep, de laatste jaren bij de B groep. In de pauzes zorgde Kees vaak voor de vrolijke noot, bijvoorbeeld door het luidkeels zingen van het “Lang zal hij/zij Leven” als er weer iemand jarig was geweest.

Maar het grootste verlies is er voor zijn zoon en dochter. Als club leven wij met hen mee en wensen hen heel veel sterkte toe om dit verlies een plaatsje te kunnen geven.

Veldtoertocht 2017

Zondag 19 februari bleek een mooie bewolkte fietsdag te worden, droog, lekkere temperatuur en wat wind. Ideaal fietsweer om te gaan mountainbiken in de bossen. Getuige de deelname van 470 mountainbikers op deze morgen is gebleken dat dit jaar de 18e veldtoertocht een goed bezochte veldtoertocht was.

De enthousiaste medewerking verlenende TWC’ers kunnen terugkijken op een goed verlopen veldtoertocht. Om 8.15 uur meldde zich de eerste mountainbiker bij de startplaats van de Sprong. Wederom is het bekende heuvel van de oude vuilstort als obstakel opgenomen in de route. Ook werd de uitgebreide Maashorst doorkruist, waarbij de bekende pauzeplaats nabij het Bernhove ziekenhuis niet werd overgeslagen.

Het echte 31e wielerseizoen start dit jaar op zaterdagmiddag 4 maart om 9.00 uur voor de C-groep, om 13.30 uur de D-groep en op zondagmorgen 5 maart om 9.00 uur voor de A- en B-groep. De leden, maar ook de enthousiaste wielrenner uit Volkel en omgeving die eens mee wil fietsen met de club, worden vele sportieve, gezellige maar ook veilige fietskilometers toegewenst en van harte uitgenodigd om vanaf het eerste fiets weekend aan te sluiten.

Meer artikelen...

  1. Overlijden Nol Verwegen