Blog

Zomers begin 2019

Met heerlijk warm weer,  het zonnetje en een temperatuur oplopend tot 22 graden tegen het middaguur maakte dat juni 2019 op de eerste dag een zomerse start maakt. Deze zaterdag staan om 8.30 uur 5 renners bij de C groep gereed om te vertrekken voor de 90 km lange Stekkenbergtocht richting Groesbeek.

Richard heeft deze tocht voortreffelijk voorbereid en zorgt dat de rit vlekkeloos verloopt. Met mooie klimmetjes als de Sint Jansberg vanuit Milsbeek, Klein America bij Bredeweg, de Stekkenberg bij Groesbeek, de prachtige licht stijgende Tivoli-klim naar Berg en Dal kunnen de rijders zich fantastisch uitleven. Op de bekende pauzeplaats cafe de Molen wordt op het terras genoten van de drankjes.

De benen voelen nog prima en menigeen heeft nog nooit zo vlot de klimmen bedwongen. De terugtocht voert via een afdaling naar Molenhoek, via Malden, Overasselt, Nederasselt, Grave, Escharen, het Huukske, Langenboom, Zeeland-Graspeel, Volkels industrieterrein om zo rond 12.10 uur de kerk in Volkel te passeren.

Gelezen: 1118 keer

Gerelateerde items (op tag)

Populair

 • Snerttocht 2023 Snerttocht 2023
  Op zondag 8 januari heeft TWC Volkel traditiegetrouw weer de snerttocht gereden. Voor het eerst weer na corona met een…
 • Helden van Hemelrijk Helden van Hemelrijk
  In het Brabantse Volkel hebben we geen zee, maar wél een strand! Een strand wat lonkt voor een avontuurlijke strandrace…
 • Start2Bike Start2Bike
  Heb jij altijd al eens willen ontdekken of wielrennen een sport is die bij jou past? Dan is daar nu…
 • Pakjesavond Pakjesavond
  Beste leden van TWC Volkel, 5 december, pakjesavond staat op het punt om te beginnen. En ook voor de leden…
 • André en Mien prijswinnaars 2022 André en Mien prijswinnaars 2022
  Op 11-11-22 werden tijdens de gezellige bijeenkomst als afsluiting van het 36e wielerseizoen van Toer Wieler Club Volkel de prijswinnaars…

logo

Toer Wieler Club Volkel.