Deze pagina afdrukken
Actueel

Helden van Hemelrijk Aanbevolen

Vorig jaar is de eerst editie van Helden van Hemelrijk verreden. Terugkijkend op deze succesvolle eerste editie konden wij van ToerWielerClub Volkel alleen maar besluiten om wederom een Helden van Hemelrijk te organiseren.

De editie van 2024 zal bestaan uit de unieke combinatie van strand, gras, zandbergen en gravel op een speciaal aangelegd parcours om de recreatieplas van Hemelrijk. Dit jaar met een aantal nieuwe, verrassende elementen. En met elektronische tijdwaarneming! Daag je vrienden dus uit en maak er samen een competitie van!

Jeugd

Voor de leeftijd van 7-12 jaar starten we om 9:00 uur met de race over een speciaal voor hen aangelegd parcours. Waarbij we natuurlijk hopen op een zo’n groot mogelijk publiek om de kids aan te moedigen. Alle kids ontvangen een medaille aan het einde van de race. Deelname is geheel gratis.

Funklasse

In deze race voor iedereen van 13 jaar en ouder gaat het erom, om in 45 minuten zoveel mogelijk rondes te rijden over het uitdagende parcours. De winnaar is de gene die na 45 minuten + 1 ronde als eerste over de finish komt.
Dit jaar rijden wij in twee groepen van maximaal 80 deelnemers per groep, om op deze manier voldoende ruimte te creëren op het parcours. In de samenstelling van beide groepen zit geen verschil, maar gaat puur op inschrijving.

Groep A: starttijd 10.00 uur
Groep B: starttijd 11.00 uur

Let op, aan deze unieke race kunnen per groep maximaal 80 deelnemers deelnemen. Schrijf je dus op tijd online in!

Al met al een unieke tocht in ons gemoedelijk Volkel, waarbij we van veel faciliteiten zijn voorzien.

Er is voldoende parkeerplaats, gelegenheid om je fiets af te spuiten, toiletten en verschillende horeca gelegenheden. Daar kun je jezelf opwarmen en een lekkere kop warme chocolademelk of koffie drinken.

Deelname aan deze unieke strandrace kost €7,50,- voor iedereen van 13 jaar en ouder. Deelname aan de kinderrace voor de kinderen van 7-12 jaar is gratis.

Kom je alleen aanmoedigen, leuk, de entree is gratis!

Na afloop van Helden van Hemelrijk is het mogelijk om tegen gereduceerd tarief recreatiepark Hemelrijk te bezoeken.

Helden van Hemelrijk zondag 04 februari 2024
Startlocatie: Zeelandsedijk 34a te Volkel
Voor informatie: www.twcvolkel.nl

Voorinschrijving: https://www.fietssport.nl/toertochten/54995

Dag inschrijving: mogelijk vanaf 8:30 uur (mits de limiet van 80 deelnemers per groep niet is bereikt)

Programma: Jeugd: 6 t/m 12 jaar start 9:00 uur
Funklasse groep A 10.00 uur
Funklasse groep B 11.00 uur

Kosten deelname: 13 jaar en ouder: €7,50 (NTFU leden €6,50)

Kinderen onder de 13 jaar gratis

*Deelname is op eigen risico, de organisatie kan op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld. Op dit evenement geldt het regelement van
de NTFU. Deelname op een elektrisch aangedreven fiets is niet toegestaan.

Gelezen: 1721 keer