Blog

Start2Bike Aanbevolen

Heb jij altijd al eens willen ontdekken of wielrennen een sport is die bij jou past? Dan is daar nu de uitgelezen mogelijkheid voor. Neem deel aan Start2Bike!

In 4 zaterdagochtenden leer jij de basistechnieken van fietsen op een racefiets en ontdek je of jij ook besmet raakt met het wielrenvirus! Tijdens de vier zaterdagen word jij begeleidt door ervaren wielrenners van Toer Wieler Club Volkel. Zij zullen jou helpen om op een prettige en veilige manier kennis te maken met de wielersport.

Start2Bike is voor alle niveaus. Dus stap je nou voor het eerst op een racefiets of heb je al vaker een rondje gereden, je bent van harte welkom!

Ben je na Start2Bike enthousiast geworden over het wielrennen, dan is er gemakkelijk de mogelijkheid om in te stromen bij een van de fietsgroepen van TWC Volkel.

Praktische informatie:

Gelezen: 125 keer

Populair

 • Snerttocht 2023 Snerttocht 2023
  Op zondag 8 januari heeft TWC Volkel traditiegetrouw weer de snerttocht gereden. Voor het eerst weer na corona met een…
 • Helden van Hemelrijk Helden van Hemelrijk
  In het Brabantse Volkel hebben we geen zee, maar wél een strand! Een strand wat lonkt voor een avontuurlijke strandrace…
 • Start2Bike Start2Bike
  Heb jij altijd al eens willen ontdekken of wielrennen een sport is die bij jou past? Dan is daar nu…
 • Pakjesavond Pakjesavond
  Beste leden van TWC Volkel, 5 december, pakjesavond staat op het punt om te beginnen. En ook voor de leden…
 • André en Mien prijswinnaars 2022 André en Mien prijswinnaars 2022
  Op 11-11-22 werden tijdens de gezellige bijeenkomst als afsluiting van het 36e wielerseizoen van Toer Wieler Club Volkel de prijswinnaars…

logo

Toer Wieler Club Volkel.