Deze pagina afdrukken
Actueel

André en Mien prijswinnaars 2022 Aanbevolen

Op 11-11-22  werden tijdens de gezellige bijeenkomst als afsluiting van het 36e wielerseizoen van Toer Wieler Club Volkel de prijswinnaars bekend gemaakt.

Een normaal  seizoen met 34 wekelijkse clubtochten en geen beperkende maatregelen wegens de corona pandemie zoals we die in 2020 en 2021 kenden. Door een te vroeg gearriveerde hulp- sint en zijn hulp piet werden de 14 genomineerden voor het clubkampioenschap  2022 een cadeau overhandigd, waaruit de top 3 volgde.

De 60-jarige André van Ras uit Volkel was op basis van de gereden tijdritten van 30 oktober zowel de beste individuele tijdrijder als ook winnaar van de koppeltijdrit. Met een afwijking van totaal slechts 11 seconden versloeg André  de nummer 2 Frank Verhagen en nummer 3 Marijke van Tiel. De winnende koppelgenoot Maria Wijers kreeg eveneens een trofee overhandigd.

Als Volkels Toer Wiel Character 2022 werd gehuldigd de 72-jarige Mien Selten-Arts. Haar gedreven actief zijn als recreatief fietssporter houdt haar jong en is een voorbeeld hoe je als lid van TWC Volkel een pracht invulling kunt geven aan een hobby. Een mooi ingelijste actie-foto, ontworpen door lid Phyllicia Henskens, was haar deel.

Een van de hoofdsponsors Mieke Sweekhorst van Blij in Balans, en tevens clublid, feliciteerde André. Door voorzitter Gijs Wijdeveld werden de 2 andere hoofdsponsors  Patrick van Gaalen van Zekerheuts Volkel en Charl van der Wijst van Bike Place Volkel bedankt voor hun gewaardeerde ondersteuning.

Gelezen: 725 keer