Deze pagina afdrukken
Actueel

Familie Oostendorp onze grootse sponsor! Aanbevolen

Ruim 28 jaar heeft Oostendorp Autogroep Uden een volgwagen beschikbaar gesteld voor Tour Wieler Club Volkel.

Ad Oostendorp was een van de eerste leden van onze wielervereniging en vond het een mooie reclame dat de service bus in het Brabantse land achter de wielrenners aanreed. Zodoende werd er geregeld dat er een Toyota volgwagen meeging met alle tour tochten. Maar Ad zelf was een ´groots` sportman binnen onze vereniging en heeft in de begin jaren 90 meegefietst. In die tijd ging er weleens een fiets of band stuk en dan was er altijd de volgwagen. In deze volgwagen lag gereedschap, banden, wielen enz. voor als we die nodig hadden.

Door al die jaren heen hebben verschillende chauffeurs op deze volgwagen gereden waarvan de laatste 9 jaar Theo Raijmakers. Iedere zaterdag in het seizoen, ging Theo de volgwagen ophalen bij Oostendorp Autogroep Uden en weer netjes terugbrengen. Veel tochten in Nederland maar ook in Duitsland en België en altijd was er weer die volgwagen van dit mooie bedrijf.

Nooit hebben we een probleem gehad met deze sterke Toyota bus. Tevens hebben we uitgerekend, dat we in al die jaren ruim 75000 km gereden hebben. Kijkend naar de huidige liter prijs zou dit een enorm bedrag zijn. Daarom willen wij als Tour Wieler Club Volkel Ad en Bas Oostendorp heel hartelijk danken voor deze sponsoring in al die jaren.

Gelezen: 570 keer