Deze pagina afdrukken
Actueel

Marcel Robben en Niel van Dijk titelhouders 2021

Tijdens de TWC Volkel sluitingsavond van vrijdagavond 12 november werden in de Loods aan de Eeuwsels de prijswinnaars bekend gemaakt. Het ditmaal in verband met de COVID-richtlijnen beperkt gezelschap sloot het 35e wielerseizoen van Toer Wieler Club Volkel af.

In een spannende apotheose werd door de organisatoren zijnde leden van de B-groep middels een bingo door getrokken balletjes de clubkampioen 2021 bekend gemaakt. De 58-jarige Marcel Robben  uit Volkel was op basis van de gereden tijdritten van 31 oktober de beste van de 34 leden-tijdrijders. Met een afwijking van totaal 1 minuut en 13 seconden versloeg Marcel de nummer 2 zijn broer John Robben en nummer 3 Roland van den Berg.

Individueel tijdritkampioen werd eveneens Marcel Robben en het beste koppel was Joop Lourenssen en Wiel Donkers.Als Volkels Toer Wiel Character 2021 werd gehuldigd de 59-jarige Niel van Dijk. Zijn inzet voor de club werd nog eens benadrukt en onderstreept met een mooie ingelijste foto, ontworpen door lid Phyllicia Henskens.

De hoofdsponsoren Tini en Jolique den Dekker werden door voorzitter John van den Heuvel extra bedankt voor hun zeer gewaardeerde jarenlange bijdrage welke in 2022 in een andere vorm van kantoor Zekerheuts uit Volkel een vervolg zal krijgen.

Toer Wieler Club Volkel kan terugzien op een geslaagd 35e wielerseizoen.

Fotoboek

Gelezen: 1090 keer