Blog

Lang leve Jean Lois

Met een gemengde groep van 10 renners (1 dame en 9 heren) gaat de C groep om 08.30 uur op pad voor de klompentocht van 80 km.

Wat op papier een makkie leek was in de praktijk lastig omdat er nog al wat werkzaamheden op de traject zaten. Voorrijden op woensdag leerde dat in Veghel en Best een deel van de route onbruikbaar was. Maar de aanpassingen werkte goed en zo konden wij een redelijk soepele rit rijden Van Volkel naar Erp, Veghel, St.-Oedenrode, Olland, Kasteren, Liempde, Lennisheuvel om te pauzeren bij Café Vingerhoeds.

Lek rijden is altijd lastig maar het wordt hilarisch als tijdens het wisselen bij de een een band bij de ander zo maar leeg loopt. En dat merkten we pas bij de herstart. Zo ben je al gauw een minuut of twintig kwijt.

De koffie smaakte heel goed omdat we maar meteen een voorschothebben genomen op het aanbod van het bestuur om gebak bij de koffie te nemen als compensatie voor de georganiseerde dag. DANK voor dit gebaar.

Na een ruime pauze zijn we verder gefietst via Oirschot, Best, Nijnsel, Jekschot, Zijtaart, Erp en Boekel naar Volkel. Nog een lekke band erbij en zo was het 12.35 uur toen we aankwamen.

En het gebakje was van Jean Louis…

Mmmmmm

Gelezen: 1936 keer

Gerelateerde items (op tag)

Populair

 • Snerttocht 2023 Snerttocht 2023
  Op zondag 8 januari heeft TWC Volkel traditiegetrouw weer de snerttocht gereden. Voor het eerst weer na corona met een…
 • Helden van Hemelrijk Helden van Hemelrijk
  In het Brabantse Volkel hebben we geen zee, maar wél een strand! Een strand wat lonkt voor een avontuurlijke strandrace…
 • Start2Bike Start2Bike
  Heb jij altijd al eens willen ontdekken of wielrennen een sport is die bij jou past? Dan is daar nu…
 • Pakjesavond Pakjesavond
  Beste leden van TWC Volkel, 5 december, pakjesavond staat op het punt om te beginnen. En ook voor de leden…
 • André en Mien prijswinnaars 2022 André en Mien prijswinnaars 2022
  Op 11-11-22 werden tijdens de gezellige bijeenkomst als afsluiting van het 36e wielerseizoen van Toer Wieler Club Volkel de prijswinnaars…

logo

Toer Wieler Club Volkel.