Blog

Start2Bike

Altijd al willen fietsen? Misschien fiets je zelf al maar wil je graag in groepsverband fietsen?

In de maand april bieden wij je de mogelijkheid om als wielrenner kennis te laten maken en mee te fietsen met onze Toer Wieler Club Volkel. Heb je al wat fietservaring dan bepalen we met elkaar welke zaterdag of zondag groep het beste bij je past. Rijden in een groep is best even wennen. Als het nodig is en je dit wenst koppelen we je aan een coach, die je gedurende een aantal ritten begeleidt en praktische tips geeft.

Heb je weinig of misschien helemaal geen fiets ervaring? Dan bieden wij je een uniek concept Start2Bike aan. Gedurende 4 cursus dagen gaan we met elkaar met een groep startende fietsers op pad. We rijden in een rustig tempo en brengen je de technieken bij om goed en veilig te kunnen rijden in een groep. Er is aandacht voor goed sturen, vooruit kijken, communiceren in een groep, schakelen en remmen. Na 4-6 weken ben je in staat zo’n 50-60 kilometer probleemloos in een redelijk tempo te kunnen fietsen.

De cursusdagen zijn op Zaterdag 14 maart vanaf 9:30 uur t/m 12:00 uur, verder op 21 en 28 maart en Zaterdag 4 april vanaf 9:00 uur t/m 12:00 uur.

Heb je (nog) geen fiets? Dan bieden wij je mogelijkheden om tijdelijk een fiets en fietshelm in bruikleen te nemen.

Interesse?

Stuur een mail met je contactgegevens naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij nemen contact met je op.

Gelezen: 162 keer

Populair

 • Maashorst Veldtoertocht Maashorst Veldtoertocht
  Maashorst Veldtoertocht, we zijn er klaar voor; start en pauze locatie ingericht en volledig uitgepijld. Laat de deelnemers maar komen…
 • Start2Bike Start2Bike
  Altijd al willen fietsen? Misschien fiets je zelf al maar wil je graag in groepsverband fietsen? In de maand april…
 • Club Kampioen 2019 Club Kampioen 2019
  Toine Foolen en Roland van den Berg titelhouders 2019 TWC Volkel Tijdens het TWC sportgala van vrijdagavond 8 november werden…
 • Tijdritten 2019 Tijdritten 2019
  Al de ingrediënten waren er voor een geslaagde tijdrit. Het was droog, een mooie tijd om te beginnen, de koffie…
 • Meer water dan gedacht… Meer water dan gedacht…
  Deze titel staat niet voor de regen die er steeds zacht gevallen is tijdens deze rit maar meer op de…