Blog

Club Kampioen 2019

Toine Foolen en Roland van den Berg titelhouders 2019 TWC Volkel

Tijdens het TWC sportgala van vrijdagavond 8 november werden in de Loods aan de Eeuwsels de prijswinnaars bekend gemaakt. De in grote getale aanwezige leden sloten het 33e wielerseizoen van Toer Wieler Club Volkel feestelijk af.

In een spannende apotheose werd door de organisatoren van het gala Phyllicia Henskens, Gijs Wijdeveld, Herman Derks en Willem van Lankveld middels getrokken balletjes en uitgereikte gouden enveloppen de clubkampioen 2019 bekend gemaakt.

De 53-jarige Toine Foolen uit Uden was op basis van de sterk gereden tijdritten van eind oktober de beste van de 15 genomineerden voor de titel. Met een afwijking van slechts 35 seconden versloeg Toine de nummer 2 Frank van der Avoort en nummer 3 Ton Jansen. Individueel tijdritkampioen werd eveneens Toine Foolen en het
beste koppel was Jos Scheepens en Jan Verbruggen.

Als Volkels Toer Wiel Character 2019 werd gehuldigd de 54-jarige champignonkweker Roland van den Berg van de Brabantstraat. Zijn inzet voor de club werd nog eens benadrukt.

De sponsoren Tini en Jolique den Dekker, Mart en Wilma Verstegen en Jos van Extel werden door voorzitter John van den Heuvel extra bedankt voor hun zeer gewaardeerde jarenlange bijdrage.

Gelezen: 377 keer

Populair