Deze pagina afdrukken
Vereniging

Rijkelui

Vandaag 8 september staat de Oirschot tocht op het programma. We vertrekken vanaf de markt in Volkel met een matige wind in de rug en de zon die zijn best doet om te winnen van de wolken.

We fietsen via Veghel de kanaalbrug over richting Zijtaart. In de berm zit een man gekleed in het oranje. Ik had niet het idee dat hij op de B groep van Volkel zat te wachten, maar hij zwaaide vrolijk en wij ook! Verderop fietsen we weer een brug over, deze keer in Nijnsel. We draaien meteen Linksaf en fietsen door richting Best en bereiken uiteindelijk ons Koffie adres in de Rijkeluistraat in Oirschot. Dat was ook te merken aan de prijs van de koffie!

Na de Pauze fietsen we weer richting Best, maar deze keer langs het kanaal. We steken weer een brug over in Son en Breugel en ineens hebben we een vreemde vogel in het peloton die gewoon in het midden van de groep blijft zitten. Het valt op dat we deze man minstens twee keer eerder hebben ingehaald, blijkbaar weet hij veel beter de weg. Na de brouwerij van Bavaria is hij plotseling weg, waarschijnlijk dorst gekregen van al dat geklets.

Via Aarle-Rixtel en Beek en Donk fietsen we richting Gemert en dan met een bekende lus richting Boekel komen we uiteindelijk in Volkel op de markt waar de kermis nog niet begonnen is.

Gelezen: 184 keer

Gerelateerde items (op tag)