Blog

Kleding

Dankzij de sponsoring van Den Dekker Assurantiën en Mart & Wilma Verstegen Fietsen en doordat de kledingcommissie in samenspraak met de leverancier Balans Sportswear nieuwe tenues heeft ontworpen, is TWC Volkel dit jaar weer in de gelegenheid om al haar leden nieuwe teamkleding aan te bieden. Een nieuw en fris ontwerp, gecombineerd met de laatste inzichten op het gebied van pasvorm en materiaalkeuze.

De shirts zijn gesponsord door Den Dekker Assurantiën.

Den Dekker Assurantiën is een regionale tussenpersoon en adviseur op het gebied van verzekeringen, hypotheken, bankzaken en financiële planning, en is tevens Zelfstandig Adviseur van RegioBank met een klantvriendelijke en professionele uitstraling. De deskundige medewerkers staan u graag te woord in een vrijblijvend adviesgesprek.

Bij Mart&Wilma Fietsspeciaalzaak kun je terecht voor mountainbike, race-, electrische-, oma-, transport-, en moderne stadsfietsen. Bekende merken, zoals Batavus en Merida zijn leverbaar en daarnaast het merk Hibike en de nieuwste aanwinst Wilier. Daarnaast kun je voor alle fietsreparaties bij Mart terecht. Wat dat betreft is hij een echte specialist, het repareren van fietsen zit hem van jongs af aan in het bloed.

Den Dekker Assurantiën en Mart & Wilma Verstegen zijn trots om een fanatieke fietsclub als TWC Volkel te mogen sponseren.

Gelezen: 519 keer

Populair