Blog

Tot nu toe…

De winter speelt de C groep nog steeds parten. Rit 1 en 3 zijn afgelast, prima besluiten als je het veilig wilt houden. De C groep heeft op 10 en 24 maart zijn ritten tot nu toe gereden met steeds 6 deelnemers uit alle groepen van TWC Volkel.

Rit 2; Gravetocht verleip ‘koud’en winderig maar de kop is er weer af voor een nieuw wielrenseizoen. Op zaterdag 24 maart rit 4; Een rit met een zonnig randje naar Beugen. Aangezien de C groep nog geen gebruik gemaakt had van het start aanbod van het bestuur genoten wij zaterdag van een stukje gebak bij de koffie. Dank aan het bestuur; het was heerlijk.

De Jantjes Snoeperijtocht

We mogen weer, vorige week was het weer dermate slecht dat de tocht werd afgelast. Het fietsen was in die omstandigheden geen pretje, een goede beslissing en de tweede keer al dit seizoen nog nooit voorgekomen. Maar vandaag ziet het er anders uit, het zonnetje komt steeds meer door.

De beurt is aan Marlein en Wilma, zij mogen voorrijden. Met veertien rijders, waarvan een gastrijder. Peter Rupp heeft zijn snowboard weer ingeruild voor een racefiets. Kort samengevat ging de tocht via Boekel, Handel, De Mortel, Bakel, Aarle -Rixtel. Albert ging met een motorrijder in gesprek, toen we stonden te wachten bij de stoplichten. Hij wilde zijn motor wel verkopen, dan wordt je niet zo moe als op de fiets. Albert fiets liever, heeft heel veel energie vandaag, je hoort hem de hele tijd.

De zon schijnt, dus buiten koffie. Door de winkel met al het lekkers naar het buiten terras. Koffie/thee en cappuccino met een grote bonbon. Alles werd met veel aandacht geserveerd. Hier werken mensen met een beperking. Ieder zijn taak, ze doen hun werk serieus. Het tweede kopje koffie werd niet door iedereen buiten opgedronken, de zon verdween het koelde af. Marijke kreeg een telefoontje van haar Martien om te informeren hoe het ging, en of hij haar moest ophalen. Het ging goed en ze fiets met ons mee naar Volkel.

Wij hadden lang genoeg gezeten, en zochten onze fietsen weer op. In een lange sliert fietsten wij door Aarle Rixtel, langs de tent van het motortreffen. Geen wonder dat we zoveel motorrijders zagen. In een rustig tempo werd er naar Volkel gefietst. Anne kreeg van Jeanne onderweg en na afloop nog wat tips, hoe en wanneer schakelen.

Gelezen: 607 keer

Gerelateerde items (op tag)

Populair