Blog

Zomers begin 2019

Met heerlijk warm weer,  het zonnetje en een temperatuur oplopend tot 22 graden tegen het middaguur maakte dat juni 2019 op de eerste dag een zomerse start maakt. Deze zaterdag staan om 8.30 uur 5 renners bij de C groep gereed om te vertrekken voor de 90 km lange Stekkenbergtocht richting Groesbeek.

Richard heeft deze tocht voortreffelijk voorbereid en zorgt dat de rit vlekkeloos verloopt. Met mooie klimmetjes als de Sint Jansberg vanuit Milsbeek, Klein America bij Bredeweg, de Stekkenberg bij Groesbeek, de prachtige licht stijgende Tivoli-klim naar Berg en Dal kunnen de rijders zich fantastisch uitleven. Op de bekende pauzeplaats cafe de Molen wordt op het terras genoten van de drankjes.

De benen voelen nog prima en menigeen heeft nog nooit zo vlot de klimmen bedwongen. De terugtocht voert via een afdaling naar Molenhoek, via Malden, Overasselt, Nederasselt, Grave, Escharen, het Huukske, Langenboom, Zeeland-Graspeel, Volkels industrieterrein om zo rond 12.10 uur de kerk in Volkel te passeren.

Gelezen: 210 keer

Gerelateerde items (op tag)

Populair