Blog

Schouwspel

Vandaag gingen we met van 13 heren (en 1 dame) op pad, met Mari in de bezemwagen. Bewolkte hemel, temperatuur 8 a 9 graden, wind ZW 3. Niet bepaald te warm om te fietsen, maar dat mocht de pret niet drukken.

Deze keer heb ik weer een alternatieve route-oost in elkaar geknutseld. Deze liep langs de vliegbasis richting Gennep. Bij de Middenpeelweg links af, met een lus om Mill door t broek naar Beers en Linden. Bij Heumen de brug over en via Molenhoek naar Mook. Voorbij Mook onder langs 't Cuijkse veer in de Maas en binnendoor naar Middelaar naar de drie kronen (aan rijksweg naar Gennep). Met een boog om Ottersum naar de Looise brug en richting Siebengewald, met een lus door de Looi komen we langs het koffie adres.

Bij manege Bergamo stond de koffie al klaar. Het ouwe lullenkoor kwam weer eens in actie, ditmaal voor de jarige Maureen, met een 'meerstemmig' gezongen lang zal ze leven. De paarden in de manege moesten in toom gehouden worden, want ze sloegen er bijna van op hol.

De terugweg via Heijen, Gennep en Oeffelt naar Beugen-city. In t centrum van Beugen richting Haps. Bij de rondweg Haps richting sint Hubert. Om niet in de file te komen in sint Hubert is gekozen voor een sluiproute via de IJzerbroekseweg naar de Wanroijseweg. Bij Erica langs af en naar Volkel.

Langs de basis worden we nog door twee fietsgroepen, met dezelfde outfit als wij, ingehaald. Dit was een schitterend schouwspel al die A jongens die hun best deden om ons zo hard mogelijk voorbij te racen.

Gelezen: 177 keer

Gerelateerde items (op tag)

Populair

 • Weergoden Weergoden
  Deze zondag staat de IJzeren Man op ons programma. De weergoden hadden bedacht, dat het wel aardig zou zijn om…
 • Jarige Jan Jarige Jan
  Er staan 15 renners opgesteld op zondag 4 augustus om klokslag half negen Effe naar Geffen te fietsen. De uitzetter…
 • West West
  Tocht “West” 28 juli 2019 De uitzetters Roland en Wim hadden voor zondag 29 juli de tocht “West”met 13 man…
 • Koninginnerit Koninginnerit
  Op zondagmorgen half negen staan er 13 renners aan de start. Het is mooi weer en de volgauto wordt bemand…
 • Plaatsnamen Plaatsnamen
  Voor menige deelnemer aan de Blakttocht van zondag 23 juni van de B-groep waren de vele namen van dorpen en…