Blog

Zonnige onderbreking

De eerste vroege start van het seizoen is een feit, met prachtig weer vertrekt de B groep richting De Reek via Zeeland om vervolgens langs de dijk met de wind in de rug naar Lithoijen te fietsen. Inmiddels is de zon gaan schijnen als we door de polder richting Geffen trappen waar de koffie op ons wacht.

Naar een zonnige onderbreking fietsen we verder via Heesch, Nistelrode en Slabroek om klokslag 12 uur in Volkel aan te komen waar het gezellig druk is, de A groepen zijn namelijk ook net gearriveerd. Met 82 Km op de klok, 2x lek en een gemiddelde van 28,7 Km per uur kunnen we terug kijken op een fijne tocht!

Op de koffie in Boxtel

Een stevig windje met een beetje zon dat typeert deze rit. Perfect uitgezet en voorgereden door Peter. Met de wind in de rug fietst het makkelijk en zo waren we snel via Erp, Zijtaart, Veghel, Heeswijk, Berlicum en Den Dungen op
ons keerpunt onder de rook van Den Bosch. Dus 2/3 van de rit wind tegen. Via Vught naar Boxtel. Waar het donderdag i.v.m. een leiding breuk nog blank stond was nu alles droog op de markt in Boxtel.

Het koffiehuis aan de markt heeft wel wat speciaals. De afgelopen 2 jaar vierden we daar dat mijn tweeling kleinzonen geboren zijn en nu konden we er vieren dat Jos van Extel en jarig en voor het eerst opa is geworden van een kleindochter. Wat een toeval. Het gebak smaakte prima.

Na de pauze klaarde het langzaam wat op maar de wind trok stevig aan. Via Schijndel, Veghel, Vorstenbosch en Uden bereikten we omstreeks 12.15 uur Volkel. Ondanks dat het bikkelen was verliep de rit goed.

Gelezen: 233 keer

Gerelateerde items (op tag)

Populair