Blog

Fiets Mee!

Altijd al willen fietsen? Misschien fiets je zelf al maar wil je graag in groepsverband fietsen?

In de maand april bieden wij je de mogelijkheid om als wielrenner kennis te laten maken en mee te fietsen met onze Toer Wieler Club Volkel. Heb je al wat fietservaring dan bepalen we met elkaar welke zaterdag of zondag groep het beste bij je past. Rijden in een groep is best even wennen. Als het nodig is en je dit wenst koppelen we je aan een coach, die je gedurende een aantal ritten begeleidt en praktische tips geeft.

Heb je weinig of misschien helemaal geen fiets ervaring? Dan bieden wij je een uniek concept Start2Bike aan. Gedurende 4 cursus dagen gaan we met elkaar met een groep startende fietsers op pad. We rijden in een rustig tempo en brengen je de technieken bij om goed en veilig te kunnen rijden in een groep. Er is aandacht voor goed sturen, vooruit kijken, communiceren in een groep, schakelen en remmen. Na 4-6 weken ben je in staat zo’n 50-60 kilometer probleemloos in een redelijk tempo te kunnen fietsen.

De cursusdagen zijn op Zaterdag 23 en 30 maart en Zaterdag 6 en 13 april vanaf 10:00 uur t/m 13:00 uur met als startpunt de Brabantse Hoeve in Volkel.

Heb je (nog) geen fiets? Dan bieden wij je mogelijkheden om tijdelijk een fiets en fietshelm in bruikleen te nemen.

Interesse?

Stuur een mail met je contactgegevens naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij nemen contact met je op.

Gelezen: 173 keer

Populair

 • Veiligheidsinstructies Veiligheidsinstructies
  Zondag 17 maart hebben zich 15 renners van de A groep verzameld voor de Ledelo tocht. De kersverse wielerkapitein Niel…
 • Cursus wegkapitein Cursus wegkapitein
  Veilig op pad met TWC Volkel Cursussen, vergaderingen en veel organiseren. TWC Volkel is er maar druk mee. Er staan…
 • Openingritten Openingritten
  Een onstuimige eerste/laatste tocht. De eerste tocht, elk jaar weer een verrassing. Vorig jaar was het nog volop winterweer, nu…
 • Fiets Mee! Fiets Mee!
  Altijd al willen fietsen? Misschien fiets je zelf al maar wil je graag in groepsverband fietsen? In de maand april…
 • Kampioenschap 2018 Kampioenschap 2018
  Martien van Tiel en Jan van Schijndel titelhouders 2018 TWC Volkel Een gezellige TWC Fahrrad Party sloot op vrijdagavond 9…