Blog

Maashorst Veldtoertocht Volkel Aanbevolen

TWC Volkel houdt op zondag 9 februari wederom de Volkelse veldtoertocht in de bosrijke Maashorst in de omgeving van Uden, Schaijk en Zeeland, waar de veldrijders van een prachtig stukje natuur kunnen genieten, met als hoogste punt de oude vuilstort berg in Uden.

Door extra lussen kunnen de deelnemers kiezen uit de uitdagende opties van 35, 45 en 55 kilometer. De route is volledig gemarkeerd met pijlen en gaat naar unieke plekjes in de Maashorst nadat eerst de beklimming van de oude stortplaats is volbracht.

Voorzieningen

Op de pauzeplaats kunnen de deelnemers weer even op krachten komen met soep, thee en diverse versnaperingen die geheel gratis worden aangeboden. De deelnemers worden op de route bij eventuele malheur bijgestaan door leden van TWC Volkel en kunnen na afloop de fiets afspuiten bij centrum De Loods of eventueel douchen in één van de kleedkamers van sporthal De Wervel.

Startpunt

Inschrijven kan vanaf 8.30 uur tot en met 10.00 uur in centrum De Loods aan Eeuwsels 7A in Volkel. In het dorp staan verkeersregelaars die iedereen naar een geschikte parkeerplaats loodsen. Inschrijfgeld is 4 euro voor NTFU-leden, 5 euro voor personen zonder lidmaatschap van de NTFU en voor jeugd tot en met 15 jaar is deelname gratis.

Voor vragen kan contact opgenomen worden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gelezen: 747 keer

Populair

 • Maashorst Veldtoertocht Maashorst Veldtoertocht
  Maashorst Veldtoertocht, we zijn er klaar voor; start en pauze locatie ingericht en volledig uitgepijld. Laat de deelnemers maar komen…
 • Start2Bike Start2Bike
  Altijd al willen fietsen? Misschien fiets je zelf al maar wil je graag in groepsverband fietsen? In de maand april…
 • Club Kampioen 2019 Club Kampioen 2019
  Toine Foolen en Roland van den Berg titelhouders 2019 TWC Volkel Tijdens het TWC sportgala van vrijdagavond 8 november werden…
 • Tijdritten 2019 Tijdritten 2019
  Al de ingrediënten waren er voor een geslaagde tijdrit. Het was droog, een mooie tijd om te beginnen, de koffie…
 • Meer water dan gedacht… Meer water dan gedacht…
  Deze titel staat niet voor de regen die er steeds zacht gevallen is tijdens deze rit maar meer op de…