Blog

Lang leve Jean Lois

Met een gemengde groep van 10 renners (1 dame en 9 heren) gaat de C groep om 08.30 uur op pad voor de klompentocht van 80 km.

Wat op papier een makkie leek was in de praktijk lastig omdat er nog al wat werkzaamheden op de traject zaten. Voorrijden op woensdag leerde dat in Veghel en Best een deel van de route onbruikbaar was. Maar de aanpassingen werkte goed en zo konden wij een redelijk soepele rit rijden Van Volkel naar Erp, Veghel, St.-Oedenrode, Olland, Kasteren, Liempde, Lennisheuvel om te pauzeren bij Café Vingerhoeds.

Lek rijden is altijd lastig maar het wordt hilarisch als tijdens het wisselen bij de een een band bij de ander zo maar leeg loopt. En dat merkten we pas bij de herstart. Zo ben je al gauw een minuut of twintig kwijt.

De koffie smaakte heel goed omdat we maar meteen een voorschothebben genomen op het aanbod van het bestuur om gebak bij de koffie te nemen als compensatie voor de georganiseerde dag. DANK voor dit gebaar.

Na een ruime pauze zijn we verder gefietst via Oirschot, Best, Nijnsel, Jekschot, Zijtaart, Erp en Boekel naar Volkel. Nog een lekke band erbij en zo was het 12.35 uur toen we aankwamen.

En het gebakje was van Jean Louis…

Mmmmmm

Gelezen: 148 keer

Gerelateerde items (op tag)

Populair

 • Lang leve Jean Lois Lang leve Jean Lois
  Met een gemengde groep van 10 renners (1 dame en 9 heren) gaat de C groep om 08.30 uur op…
 • Miezerig Miezerig
  Vandaag, zaterdag 5 september met 8 rijders met de C groep op pad. De gemengde groep bestond uit rijders van…
 • Cor van der Linden (†) Cor van der Linden (†)
  Met grote verslagenheid hebben wij kennis genomen van het overlijden van Cor van der Linden. Cor is jarenlang volgwagen chauffeur…
 • Middelaar Middelaar
  Op zaterdag 1 augustus staan 17 renners klaar, uit de C en D groep met gastrijders van A en buiten…
 • Koperen tocht Koperen tocht
  We hebben op zaterdag 25 juli, de koperen tocht gereden. Totale lengte 84 km. Vetrokken om 8.30 uur, terug om…